10 LET PKS NA INTERNETU

10 let PKS na inbternetuSlavíme kulaté výročí. Je to neuvěřitelné, ale již 10 let mají za sebou internetové stránky Pražského kuželkářského svazu. A nutno říci, že není mnoho stránek s tak dlouhou historií. Za tu dobu jsme urazili kus cesty. Čas ani události se ale nedají zastavit.


Stránky Pražského kuželkářského svazu vznikaly jako moje soukromá iniciativa a postupně se staly oficiálními stránkami pražských kuželkářů.

Ještě než jsem se do toho pustil, jsem dlouho zvažoval, zda s tím vůbec začít a dnes věřím, že to snad nebylo marné. Ćasu je však v dnešní uspěchané době pomálu a tak ve mně tato myšlenka dozrála až v červnu 2000, kdy jsem vytvořil a zprovoznil internetové stránky kuželkářů SC Radotín.

Základní podoba stránek PKS vznikla v průběhu léta 2000 a v provozu jsou tyto stránky od konce září 2000. Stávající podobu mají od 1.9.2006. Ta původní podoba je zachována na starších stránkách a v archivních souborech.

Chtěl bych na tomto místě poděkovat všem, kteří mi v průběhu těch 10ti let jakýmkoli způsobem pomáhali s těmito stránkami a všem, kteří mi poskytovali podklady ať již v elektronické nebo papírové podobě.

Po deseti letech se však dostávám do situace, kdy už se nebudu moci z časových důvodů věnovat stránkám PKS a rád bych přenechal celou jejich správu někomu jinému příp. i mladšímu. Někomu, kdo bude pokračovat nebo to celé posune zas o kus dál.

Pokud máte zájem nebo víte o někom, ozvěte se, určitě se dohodneme. Je to velký problém a proto i velká prosba a výzva ... nenechte pražské kuželkáře ve štychu. Na řadě oddílových stránek pražských oddílů je vidět, že lidi, kteří to zvládnou určitě máme.

Internet je médium zejména "mladší" generace a tak zejména tam očekávám z oddílů reakce a nabídky na další pokračovaní stránek PKS.

Za stránkami PKS se tímto nezatahuje roleta, ale jako nejzazší datum vidím 31.12.2010. Nevylučuji sice, že bych se v budoucnu opět k této práci vrátil, ale to ukáže čas.


Jiří Ujhelyi
předseda MK PKS

mob.: 724 427 298
e-mail: ujhelyi@centrum.cz

 


 PKS - Poslední aktualizace  16.11.2010
e-mail - webmaster